:(

          min sötaste lilla kanin är borta
               saknaden kommer bli stor
           
Loowe

Helgen

Kom på att jag inte har varit aktiv här på länge, så här kommer en snabb uppdatering av vad jag gjort i helgen:
I fredags åkte vi till Eskilstuna. Efter att ha laddat upp med tutti frutti, popcorn och choklad gick vi och såg  Sex and the city filmen. Jag är inte något SATC fan direkt, men filmen var riktigt bra. Det var inte världens mest spännande film direkt, men den innehöll en del snygga kläder och roliga skämt. Så, ni som inte sett den, gör det!

I lördags träffade jag Elin. Vi köpte muffins och krämbulle på Hemköp och gick ut och fikade i solen, och skvallrade förstås:) Sen fick jag se lägenheten hon och Ronny bor i, efter det cyklade jag hem och åt och kollade på en svindålig film. Det var i alla fall  toppen att träffa Elin, jag gör det alldeles för sällan nuförtiden!

Annars har jag väl inte gjort så mycket vettigt, försökt träna med min onda fot och läst en bok.


Better days

Min fot är bättre, jag kan gå igen! Jippi! Efter att ha deppat hela helgen och ramlat fram som en skadad antilop är jag fit for fight igen...eller ja...jag kan gå utan att ramla ihop i alla fall:)

Och vet ni? Det är bara tre månader kvar tills jag åker till Australien. Det kommer bli kanon tror jag. Lite läskigt att åka ensam förstås, men man träffar nog mycket folk där nere. Jag blir troligtvis där tre-fyra månader och ska hinna med turer till Nya Zeeland och Malaysia också. När jag var liten drömde jag alltid om att få åka till NZ och se vart dom spelade in sagan om ringen och nu har jag äntligen chansen, hah, även fast inspelningsplatesen inte lockar lika mycket i dag så måste jag i alla fall dit!
Nu ska jag dra ner till banken och fixa med mitt kort, sen väntar åtta härliga timmar på härdverket. (shit vad vuxet det där lät)


student

Föressten, jag saknar dom här tjejerna

En midsommarmardröm?

Var som sagt och firade midsommar på landet. Det var min familj, mormor och morfar och mina kusiners familj. Det blev mat, tipspromenad, fika med mera, precis som vanligt alltså.  Vi åkte runt sex nångång och väl hemma cyklade jag och Karin iväg till hennes kompis Danne som hade fest. Fredrika, Emilie och lite annat trevligt folk var där och det var grymt kul!. Runt tolvsnåret fick jag och Karin för oss att studsa studsmatta, vilket vi inte skulle ha gjort. Jag vet inte vad som hände men vi måste ha krockat eller liknande för vi ramlade och när jag skulle resa mig upp var min vänsterfot blå och svullen och det gjorde skitont! Fick hjälp av en kille som konstaterade att den inte är bruten men troligen sträckt eller stukad. Idag kan jag knappt gå på den och jag är inte lite arg på mig själv för att jag skulle upp i den där studsmattan. Sen blir det inte bättre av  att min pappa vill dra med mig till doktorn, en stukad fot kan behövas gipsas i två månader säger han. Aldrig i livet säger jag. Imorron ska den vara bra igen, så det så! Annars bryter jag ihop elelr nått....fan

Tänkte skippa all mat idag och bara käka godis. Karamellkungen kan hjälpa otroligt mycket när man är deppad.


19 juni

Idag var det dags för klubbens årliga midsommarlopp. Vi från Hägersta var där igår och förberedde och idag gick loppet. Tyvärr blev det inget springande för min del för jag var kransutdelare. Känns lite tråkigt att inte vara med och löpa men ändå rätt skönt, jag är trött så det skulle ändå inte gått bra. Istället fick jag alltså dela ut kransar till vinnarna och heja på alla gulliga barn. Jag såg den sötaste ungen någonsin, jag är kär!   Jag stötte även på en del klasskamrater. Det är konstigt, nu när man tagit studenten och träffar folk från klassen blir man alltid överlycklig!



Imorron är det midsommar och jag åker till mormor och morfar på landet. Där blir det firande och jag hoppas på att min mormor bakat sin goda hyallontårta med vit choklad, eller att det blir jordgubbar/smultron med mjölk. Senare ska jag åka tillbaka till Köping där firandet fortsätter med Karin med flera.
Nu ska jag ringa Mio, vi har ju inte pratat på typ en vecka (förutom det korta samtalet i måndags förstås).

Vi hörs!
Adiós

working 9 to 5

Rubriken stämmer kanske inte riktigt, men nästan. Jag jobbar  tio till sex, så det blir ju lika många timmar i alla fall. Känner verkligen inte för att jobba idag, vill hellre stanna hemma och se klart matchen. Lite jobbigt att Sverige ligger under, efter förlusten i lördags så måste vi ju vinna denna gång!

Nää, nu ska jag väl dra på mig arbetskläderna och cykla ned till jobbet, borde egentligen ha åkt för fem minuter sen men det är så mycket roligare att kika EM. Men jag får se det positivt, dom har lovat att jag ska få köra truck idag (man får passa på på nätterna när cheferna ligger hemma och sover)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0