FF

Mina föräldrar är borta, de har försvunnit! Klockan nitton trettio idag skjutsade jag iväg dem till några bekanta. Dom var lata och orkade inte gå. När jag släppt av dem sa pappa att de skulle behöva hämtning ca 24.00, han kallade det "payback time" för alla (?) de gånger han hämtat mig. Suck sa jag men bestämde mig ändå för att vara en god dotter och hämta min käre mor och far. Nu är klockan 01.40 och dom är borta med vinden. Jag har ringt och smsat men får inget svar. Är det okej att gå och lägga sig eller ska man agera limousineservice?

Hundvakt

Hola där!
Just nu sitter jag och väntar på att tvn ska bli ledig så att jag kan få se filmen som Timmy fixatåt mig, New York Minute heter den. Jag har kommit på att det är ganska smart att utnyttja honom till att ladda ned filmer. Jag skäms å säga det men jag vet faktiskt inte hur man gör, jag har aldrig varit särskilt teknisk av mig..

Den här veckan har jag inte gjort mycket, jobbat måndag till fredag och sen vart hos mormor och morfar i helgen, och just ja. Jag var hos Karin och grillade i fredags också. Nu är det måndag och jag är ledig både i dag och i morron, det känns super. Sen är jag ledig hela nästa vecka. Jag har räknat ut att jag kommer ha jobbat hela sommaren, förutom sju dar när allt är klart.  Joooobigt! Jag är inte van att arbeta så här mycket och det det börjar kännas, jag är påväg att somna på jobbet nästan varje dag och när  jag kommer hem om dagarna är jag oftast sur och grinig. Men det är väl inte så konstigt ändå, jag vill ju ha sommarlov med en massa sol och bad! Inte slita inne på ett smutsigt härdverk. Och så blir jag galen på att inte få veta hur mycket jag kommer tjäna. När jag frågar folk hur mycket timlönen är svarar alla olika, dessutom vet jag inte hur mycket obtillägg jag får. Egentligen tycker jag om att bara virra omkring och inte ha koll på läget, men när det kommer till någonting så viktigt som min lön är det tvärt om. Jag måste alltid ha koll på hur mycket pengar jag har så att jag kan planera!
Nu ska jag kila iväg på en promenix med krokus som jag är hundvakt åt. Han är världens knasigaste (och sötaste!) hund.

See yaaa


Fredag, lördag, söndag

Snabb uppdatering av helgen:

I fredags kväll var jag hos Mio tillsammans med henne och hennes kompis Malin. Efter mycket prat och skratt bestämde jag och Mio att vi skulle till Hantis så vi fick skjuts dit. Väl inne var det inte så många jag kände igen, men vi träffade Jonas och några jobbarkompisar och det kan ju inte bli annat än kul när man är ute med fröken Sjödin :) Jag kom hem runt halv fyra och sov ganska länge, har ju inte hunnit ta igen mig från förra helgen än.

I lördags kväll tog jag det ganska lugnt och i Söndags morse åkte jag och malin iväg på orienteringstävling. Det är första gången jag är med på en sån och jag är inte bra på att läsa kartor så det blev så klart Malins uppgift. Vi hade lite problem med första kontrollen men annars gick det ok. Jag funderar på att lära mig läsa kartor, för detta är någonting som jag vill prova på flera gånger. När vi kom hem lagade vi och Jossan mat som vi packade ned. Sedan åkte vi ut i naturen vid golfbanan och åt i solen. Tyvärr tog det inte lång tid innan vi åter blev hungriga så vi styrde hemåt och avslutade kvällen på mitt rum med blåbärspaj och glass:)

skogen



Helgen

Gotland var grymt!


  gland



ggland  :))


kulkul


Gotland

Malin och jag fick ett infall och bokade båtresa idag. Vi har inget boende och  är bara två personer. Men med tanke på vilket väder metrologerna (heter det så?) förutspår så kan det inte bli annat än kanon med en massa sol, bad(?), fest och annat kul. Jag lär packa ikväll för imorron har jag inte tid. Tyvärr brukar jag dock ha en tendens att skjuta upp/strunta i alla saker som har med städning och packning att göra.

RSS 2.0